Sivut

15.1.2014

I'd say that's the way to start new year!

Päiväkirjaan valittelin, että vitsi kun alkoi vuosi huonosti. Oltiin koko perhe kaksi viikkoa kipeänä ja ajoin melkein kolarin autolla, kun tiet oli jäässä. (Ei auto -eikä henkilövahinkoja!) Mutta nyt kun mietin, niin ei se vuosi niin huonosti kuitenkaan alkanut.
 Kaksi viikkoa sitten tuli kolme kuukautta täyteen täällä, mikä tarkoitti sitä, etten osavaltion lain mukaan saanut ajella enää kansainvälisellä ajokortilla. Niimpä suunnattiin lauantaina 4. päivä hostdad'in kanssa Secretary of Staten toimistoon, jossa suorittaisin ajotestit. Paikka aukesi 7:30 ja oltiin hyvissä ajoin paikalla, mutta jonothan siellä jo oli. Toimiston auettua jono kuitenkin veti hyvin enkä odotellut kuin varmaan 5 minuuttia. Paperit kuntoon, pituus, paino (jäiks!) ja ulkonäkötiedot ylös ja teoriakokeeseen. Olin koko edellisen illan päntännyt hermostuksissani, mutta aika turhaan. 25 monivalinta kysymystä liikennesäännöistä ja 15 yhdistä liikennemerkki ja nimi -kysymystä. Osa monivalinnoista oli tehty ärsyttävän hämääviksi, lauserakenteet oli suunniteltu vaikeasti ymmärrettäviksi ja kieli oli melko vaikeaa. Todellisuudessa itse kysymykset oli aika helppoja. Eli siis yhteensä 35 kysymystä, ja seitsemän virhettä saat tehdä. Pärjäsin paremmin kuin Suomessa koskaan, YKSI väärin! Kokeen tarkistaja oli ihan hämmentynyt miten hyvin mä pärjäsin. Siitä suoraan ajokokeeseen vanhan ruttuisen, mutta ihan mukavan mummelin kanssa. Kerran pyörin yhden naapuruston läpi ja PASSED! Valokuvaukseen ja näkötarkastukseen ja marssin ulos toimistosta Illinoisin ajokortti taskussa :)
 Juhlin ajokorttia aloittamalla mun jättikokoisen Reeses'in, jonka sain joululahjaksi.

Sunnuntaina tapasin Saksa-Sarahin ja ajettiin Woodfieldin mall'ille, joka on Illinoisin suurin ja yksi koko USA:n suurimmista ostoskeskuksista. Woodfield ja Holiday salet, mitä voin sanoa...
 Saisko Trionkin tällaset sovituskopit kiitos! 
 Ensimmäisen kerran elämässäni Cheesecake Factoryssa. Mä en ymmärrä, miten mä en ole näiden kolme kuukauden aikana saanut itseäni tonne aikaisemmin. R-A-K-A-S-T-A-N tota paikkaa. Ehkä parasta juustokakkua, jota oon ikinä syönyt (sori Satu, oot silti ihan paras!) ja valinnanvaraa on vaikka kuinka paljon. Tuolta saa myös ihan kunnon aterioitakin, mutta me päädyttiin ottamaan vaan kakkupalat. Mä tilasin Raspberry Lemon Cream caken ja Sarah Fresh Strawberry'n.  Molemmat älyttömän hyviä.
My New Years resolution: I'll start eating more healthier. As you  can see :P

Mun viime viikonloppu meni Chicagossa 4 tähden hotellissa asustellessa, sillä osallistuin National Louis Universityn järjestämälle auppareiden viikonloppu kurssille. Siitä lisää seuraavassa postauksessa, kun saan loput kuvat koneelle. Mutta sen verran voin paljastaa, että on toi opiskelijaelämä rankkaa, kun vieläkin toivun! ;D

xoxo / Laura

1 kommentti:

  1. PAKKO mainostaa! Tuolla cheesecake factoryssä on ihan älyttömän hyvät ruuat! Viimeks kun oltiin jenkeissä niin käytiin kaks kertaa reilu viikon aikana koska ruoka oli ihan mieletöntä!
    Varsinki lihatuotteet, ei Suomesta koskaan saa sellasta pihviä tai muutakaan.

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!

Comments always cheer me up!