Sivut

8.12.2013

Thanksgiving and Black Friday

Kaikki varmasti jo tietää, että Thanksgiving oli torstaina ja Black Friday tietty perjantaina. Mulle kyseessä oli jo toiset Thanksgiving partyt kiitos Practice Thanksgivingin. Meidät oli kutsuttu hostdad'in työkaverin luokse syömään ja sinnehän me sitten mentiinkin.
 Tässä illan asustus. B näyttää niin suloiselta rusettipäässä! Mutta raukan posket punoittaa, kun kulmahampit puskee esiin. Mä en ymmärrä tätä hampaiden määrää näillä. Niillä on kaikki paikallaan ennen kuin ne näyttää kaksi vuotta! 
Ah, sitä kaiken ihanan ruoan määrää! Söin pyhien aikana niin paljon, että terve! Kalkkuna on ihan ehdoton ykkönen Kiitospäivän pöydässä totta kai. Toinen on varmaan sitten bataati (sweet potato= bataatti, vai mitä??)  Bataatti paistosta, muusia, kratiinia, ja jotain, joka oli karamellisoitu vaahtokarkeilla. Voi että kyllä noita riitti! En tiedä mikä toi hyytelökin oli olevinaan. Mutta sitä tarjottiin niin pääruoalla kuin jälkiruoallakin. 
 Eikä tietenkään saa unohtaa jälkiruokapöytää!
 Cupcakeja, erilaisia kuivakakkuja, jotakin omenapaistoksen tapaista, kurpitsapiirasta, omenapiirasta, keksejä, ja mun hostdad ylitti itsensä ja teki peanutbutter piirakan, joka maistui aivan Reesee'seiltä! Tuntui olevan illan suurin hitti. Ja lähes kaikessa oli suklaata, totta kai!

Mielenkiintoiseksi juhlan teki se, että perhe oli juutalainen. Ja tänä vuonna Hanukka ja Thanksgiving ovat niin lähellä toisiaan, että tämä perhe oli päättänyt juhlia nyt sitten molempia. Vaikka en ikinä ole mitenkään uskovainen ollut tai muuta, oli musta todella kiinnostavaa nähdä, kuinka he viettivät Hanukkaa. Hanukka kestää kahdeksan päivää, ja jokaisena iltana sytytetään kynttilä eli yhteensä kahdeksan kynttilää. ( Joskin siinä on jotain sääntöjä, että kynttilöiden pitää aina olla saman mittaisia, eli ne täytyy vaihtaa joka päivä eli yhteensä 44 kynttilää?)  Samaan tapaan kuin kristittyjen adventti. Niimpä siis sytytettiin kynttilät ja laulettiin jokin laulu hepreaksi. Tai siis kaikki muut lauloivat. Minä pidin kohteliaasti suuni kiinni, koska en luonnollisesti tiennyt, mitä tehdä.  Kuten sanoin oli mielenkiintoista ja ihan kaunista.

Perheellä oli ihana suloinen "pieni" koiranpentu, joka sitten asusti häkissä. Mun marakatit tietysti pitivät sitä tosi mielenkiintoisena ja no, tässä tulos
 Juu-u, meillekin tollanen kiitos! Sopis hyvin, kun välillä tuntuu, että täytyy alkaa ottaa time outit käyttöön, kun ei NO ja keskustelu tunnu toimivan. Meillä ongelmahan on se, että pitkään tytöt ovat selvinneet kaikesta, koska ovat niin söpöjä ja yleensä, kun he touhuavat jotain, mitä ei pitäisi, he ovat vain niin hulvattomia, ettei voi muuta kuin nauraa. No, ongelma ilmenee nyt sitten siinä, kun yritän torua, he nauravat päin naamaa, koska ajattelevat olevansa edelleen todella hauskoja. Ikävä kyllä lelujen varastaminen, töniminen, vaatteista repiminen ja sormien tunkeminen pistorasioihin ei ole ollenkaan hauskaa. Ja ennen kuin joku neropatti ilmoittaa, että kannattaisi olla suojat pistorasioissa, MEILLÄ OLI! Nää kaksi vaan tuntuu olevan niin neroja, että ne osaa irrottaa ne. B:n uusi suosikkileikki on irrottaa joka ikinen pistorasian suoja leikkihuoneesta ja kerätä ne kasaan/ tai vaihtoehdoisesti syödä ne... Tilattiin netistä uudet, joita ne ei voi mitenkään saada pois ja nyt vain odotellaan...

Black Friday
Olin kuullut paljon tosta päivästä etukäteen, enkä pelkää hyvää. Odotin sitä kuitenkin innolla. Me ei hostmomin kanssa kuitenkaan lähdetty Chicagoon, koska se olisi kuulemma ollut itsemurha. Uskon sen, näin muutaman kuva paikan päältä. Meiltä löytyy kaikki hyvät liikkeet aivan tuosta naapurista, joten hyödynnettiin ne sitten.
 Ihmiset voi mennä tosi sekaisin monesta asiasta täällä. Joulu on yksi niistä...
 Tän pikkukaverin olisin halunnut mukaan kotiin saman tien! Se oli niin kaunis! Soitti musiikkia ja kaikkea. Mutta ei nyt sitten tällä kertaa :/
 Päivän bongaus! Mikä lie haukka, istui oikein tyytyväisenä keskellä päivää valotolpassa Kohl'sin parkkipaikalla... Joku fiksu saa tulla kertomaan, mikä haukka toi mahtaa olla, jos tietää.
 Mun uusi ihana hajuvesi. Aikainen joululahja itselle! 
BlackFridayn shoppailut, miinus muutama puuttuva paita. 1. Jennifer Lopezin uusi tuoksu 2. JEE, VIHDOIN! Mun ihanat uudet Niken lenkkarit, aivan mahti löytö Kohl'silta. 3. Twilightin viimeiset osat ihan vaan siksi, että ne oli niin edulliset ( 4$ kpl). Tiedän, ettei ne toimi Suomen DVD-soittimissa (tai toimii, riippuu ihan laitteesta), mutta ne toimii mun tietokoneella ja koneen saa aina yhdistettyä televisioon, jos on tarve. Mä käytän tosi paljon konetta leffojen katseluun yleensäkin. Tiedän, miksen vaan lataa niitä suoraan koneelle ? I just like to have DVDs as well :). Ai niin ja One Directionin vasta julkaistu levy Midnight Memories, exclusive of course ;D 4. Päivän kenkäostokset. Niket, Ugg-tyyppiset talvisaappaat ja ihanat tossut, joilla tassutella kotosalla, nyt kun tulee kylmä.

Kaiken kaikkiaan olin tosi tyytyväinen mun päivän ostoksiin. Tossa nyt ei ollut aivan kaikki. Löysin mm. kasan joululahjoja kummipojalle. Mutta eihän niitä voi täällä paljastaa ! 

xoxo / Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina!

Comments always cheer me up!