Sivut

30.11.2013

Last week through my phone

Maraton postailu alkaa lähennellä loppuaan.  Tässä teille mun viime viikkoa ja sitä edellesviikko.
 1. Ensimmäistä kertaa täällä oikeesti pelotti!  Tornadovaroitukset tv:ssä ja radiossa, tuuli niin että meinaisi ikkunat hajota, satoi vettä, salamoi ja ukkosti. Juu-u ei ihan päässyt mun top10 suosikkipäivät täällä. Onneksi myrsky meni ohi. 2. Leftover cupcake meidän Practice Thanksgiving partyistä, nam! 3.Ulkoilu on näköjään rankaa, kun toinen nukahti vaunuihin ja nukkuikin sitten sikeästi. 4. Yksi syy, miksi rakastan tätä paikaa, näen auringon laskun ja nousun joka ikinen päivä jos vaan sää antaa siihen mahdollisuuden. Ja se on tosi upean näköistä. <3
1. Viime viikolla olin kävelyllä koiran kanssa ja törmättiin tuollaiseen kauhistukseen erään talon pihalla. Ja nyt jouluhullutus vasta alkaa. 2. Viikko sitten lauantaina suunnattiin taas sushi paikkaan syömään. Yammy, että ruoka tuolla on hyvää! Samoin kun tuo icetea. 3. Jälleen kerran tehtiin hyvää jälkeä. 4. Täällä on pakkasta, joten takka päälle ja lämmittelemään!
1. Amerikan tavaramerkki eli applepie! 2. Ihanan saksa S:n 21v. synttärit. Had so much fun that night! Kaikki vieraat olivat auppaireita, jotka vieläpä asuvat lähellä, joten sain paljon uusia kamuja. :) 3. Jälleen kerran pakkasta pakoon takan ääreen. 4. Ja mikä olisikaan parempi tapa hyödyntää takkaa kuin paistaa vaahtokarkkeja!

Hyvin pikainen week through my phone, mutta kolme postausta päivälle riittää. Nyt suunnaksi kirjasto ja sitten Costco. Hyvää viikonloppua!

xoxo / Laura

2 kommenttia:

Kommentit piristävät aina!

Comments always cheer me up!