Sivut

6.2.2014

Viikonlopun kuulumiset


Heipsulivei! Viikonloppu hujahti ohi niin, etten edes tajunnut, mutta paljon tuli tehtyä ja rahaa kulutettua taas.
Kuten jo perjantaiyön postauksessa mainitsin olin ulkona Sarahin ja  Franzin kanssa. Käytiin lähellä olevassa italialaisessa syömässä (Biaggi's) ja nam nam kun oli niin hyvää ruokaa. Ja paikka oli hienoin, jonne oon tähän asti mennyt. Syötiin oikeen kolmen ruokalajin (??) ateria. Alkupalat, pääruoka ja jälkiruoka.
Black fettuccine with lobster and mushrooms
Rasberry sorbet, tiedän  näyttää vähän epäilyttävältä, mutta oli hyvää! 
Me and my best girls <3
Dinnerin jälkeen mentiin Commonssille shoppailemaan, koska meillä oli aikaa ennen kun meidän piti tavata muut leffateatterilla. Joten mentiin Victoria's Secret'iin ja ostin ekat VS rintsikat. Niin tiedän, neljä kuukautta täällä enkä ollut erehtynyt sinne vielä shoppailemaan.  Löytyipä uusi vakkarikauppa. En ihmettele, miksi kaikki aina sanoo, että sinne uppoaa niin paljon rahaa. 
 Leffa alkoi 9:30 ja oltiin melkein ajoissa. Porukka oli kyllä kasvanut, luulin, että meitä oli tulossa vaan viisi, mutta jotenkin joukko kasvoi kymmeneen. Käytiin katsomassa That awkward moment. Nauroin kippurassa koko leffan ajan ja vedet vaan valui silmistä. Kotona olin puolen yön maissa  juuri kun lunta alkoi tulla taas ihan järkyttävästi. Mä en tajua, miten sitä riittää aina vaan...
 Tässä mun illan shoppailut. Olisin voinut ostaa vaikka mitä, mutta eipä ollut juuri tarjouksia sillä hetkellä. Ja ihan alkavan helmikuun kunniaksi muutama selfie :P




Illan outfit. Älkää katsoko mun punaisia ja super kuivia käsiä. Ne tekee kuolemaa tällä hetkellä.
Lauantaina lähdin Chicagoon tapaamaan suomalaista Emmiinaa ekaa kertaa. Olipa tosi kummallista puhua suomea pitkästä aikaa taas, mutta hyvinhän se sujui. Ja oli oikein mukava päivä, jos ei oteta säätä mukaan laskuihin. Tai siis ihan oikeesti, aivan järkyttävää. Sellasta lunta-räntää-vesi-loska-paskaa. Mitään ei nähnyt ja tuuli niin, että hyvä kun pääsi eteenpäin. Mulla meni kengistä vesi läpi ja sitten kuuluin vaan lists, kun kävelin ja jalat oli aivan jäässä. Onneksi oli kaikki varpaat vielä tallella, kun pääsin kotiin.
Käytiin syömässä TGI Fridays'issä
 1. Water Tower Placen sisäänkäynti. Kuva ei tee oikeutta, mutta näyttää tosi kivalta kaikkine vesiputouksineen. 2. Fruyo, mitä muuta tosta nyt sanoisi. 3. Michiganilla oli joku mielenosoitus sotaa vastaan. Veteraanejen ei kuulemma tarvitsisi palata taistelukentille enää. Kovasti olivat ajamassa asiaansa. 4. Mikä lie robottimies, jonka olisi kai ollut tarkoitus tanssia musiikin tahtiin, jos joku olisi maksanut. Kaveri ei tykännyt, kun otin kuvan, kuulemma olisi siitäkin pitänyt pari dollaria heittää, mutta milläs se mua esti kuvaa ottamasta. Me oltiin julkisella paikalla ja kaverin touhu oli käytännössä laitonta.

Oli tarkoitus kirjoittaa samaan postaukseen Sunnuntain Superbowl'ista, mutta ehkä teen siitä postauksen erikseen, koska se oli iso juttu ja tää postaus on jo myöhässä ja oon laiska, enkä jaksa ladata kuvia koneelle.  Näin tänään uutta ruotsityttöä Sofiaa, joka asuu ihan naapurissa. Oon niin iloinen, että tultiin juttuu hyvin ja tuntuu, että ollaan tosi samanhenkisiä. Huomenna varailen porukalle liput Wolves-tiimin jääkiekko peliin (aupparitapaaminen). Toivottavasti siitä tulee kivaa! P.S Jotain aivan uskomattoman kivaa on luvassa ja se lyötiin lukkoon tänään! Siitä lisää myöhemmin, mutta sanotaan, että oon tosi innoissani!!

Liian paljon asiaa koko ajan ja päivät kuluu ohi niin nopeasti. Viides kuukaisi Chicagossa lähti tänään käyntiin. HULLUA!

xoxo / Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina!

Comments always cheer me up!