Sivut

18.10.2013

Fall Festival aka Pumpkin Party

Halloween lähestyy ja sunnuntaina suunnattiinkin paikalliseen Farmer’s Marketiin, jossa vietettiin fall festivalia. Odotin innolla, mitä tuleman pitää ja paikalle päästyämme se selvisi melko nopeasti – kurpitsoja. Niitä oli miljoona joka paikassa, kaiken värisiä, kokoisia ja muotoisia. 
Eivätkä myyjät tuntuneet välittävän, minkälaiset tyypit kurpitsoita ostivat, sillä kaikenlaista otusta tuolta löytyi. Toisaalta Halloween on kummajaisten juhla joten…
Tuolta löytyi myös mukava eläinpihan tyyppinen. Oli sikoja, aasi, lehmiä, lampaita, laama, ankkoja ja tottai kai turkey!
Mikäs siinä, ihan mukava kaveri, sääli että joutuu pöytään Thanksgiving'ina... Eläinten luota siirryimme playgroundille, jossa tapasin heti tuttaja!
Myös Buzz ja Napakymppi olivat paikalla, mutta valitsin itselleni cowboyn.

Juostiin B:n kanssa toi tunneli läpi monen monta kertaa.
Tällainen hauska peli, jota ei sitten kokeiltu, koska se maksoi. Mutta ideana oli ampua ritsalla kurpitsoita apuna käyttäen ja osua maalitauluihin. Hauskaa oli se, että maksat koko touhusta, muttet lopulta edes voita mitään, jos osut.
A oli kiinnostuneempi mun kamerasta kuin kuvien ottamisesta.
Lähtiessä napattiin mukaan viisi eri kokoista kurpitsaa ja valinnanvaraa tosiaan löytyi.
Totta kai meidän piti sitten ottaa muutama kuva kurpitsojen seassa, kun niitä kerran oli. Itse kyllä tykkään lopputuloksesta. Tuona päivänä saatiin paljon onnistuneita kuvia!
Sain myös maistaa apple donut'sia ja ah, olipa niin hyvää ja ihan tuoreita! Kuten aikaisemmissakin postauksessa oon todennut mä vaan syön täällä... Mutta, tyttöjen nostelu käy treenistä. Samoin portaiden ravaaminen leidit sylissä. Teen myös säännöllisesti vatsalihakset. Kunhan saan vielä ostettua kunnon juoksukengät ja housut suuntaan lenkille, koska alue on ihana! Ainut, mikä täällä vähän unohtuu, on venyttely...En edes uskalla kokeilla spagaattia enää. Ehkä sitten kun aloitan yogan!
Sorry, jos teksti tökkii, mutta on yllättävän vaikeaa vaihdella kielestä toiseen, varsinkin kun englanti tulee jo niin luonnostaa. Hostdaddyn sanoin puhun Finnlish'stä. :)
Hyvät yöt teille!

xoxo / Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina!

Comments always cheer me up!