Sivut

1.10.2013

Helsinki-London-New York

Nyt on kaikki itkut itkettu. Kamat kunnossa ja matkalla New Yorkiin, samoin minä.  Tällä hetkellä istuskelen Heatrhrow’n lentokentällä, jossa odottelen vielä seuraavat kolme tuntia lentoa New Yorkiin lähteväksi.
Läksijäisistä tulee vielä erikseen postaus jossain vaiheessa, joten ei siitä sen enempää. Mutta sellaiset siis sain, ja olin oikein otettu.
Mun matka maailman toiselle puolelle alkoi about  klo 04:00 kun lähdettiin kotoa ajamaan kohti Helsinki-Vantaata. Hyvin selvisin kaikesta lähtöhässäkästä, mutta itkuhan se tuli turvatarkastuksen luona, kun tuli aika sanoa hyvästit perheelle.

Portin luona tapasin suomalaisen E:n, ja lennettiin sitten yhdessä. Suomi jäi taakse 8:05, kun noustiin ilmaan ja vilkutettiin ikkunasta hyvästiksi.  Lento Lontooseen sujui kohtalaisen hyvin, jos ei lasketa järkyttävää väsymystä ja lievää pahoinvointia pitkän jännittämisen, nälän ja väsymyksen takia.  Onneksi se kuitenkin meni ohi.

Kyllä kulttuuri erot huomaa jo täällä Londonissa. Häkellyin pahan kerran, kun apteekin myyjä sanoin yllättäen pitävänsä geelilakkauksesta ja siinä sitten höpistiin viisi minuuttia kynsistä. Really confusing.
Vaikka sanotaan, että Heathrow on iso kenttä monine kauppoineen ja kahviloineen, oli ne hetkessä koluttu läpi. Seitsemän tuntia yhteensä odottamista, niin että kyllä meinasi aika käydä pitkäksi…

Lento New Yorkiin lähtee vaille neljä paikallista aikaa ja perillä ollaan about klo 7pm paikallista. (klo 02 suomen aikaa) 

xoxo / Laura

1 kommentti:

Kommentit piristävät aina!

Comments always cheer me up!