Sivut

17.3.2014

Demi Lovato

Kohta ollaan jo sunnuntaissa, vitsi että aika menee niin vauhdilla! Saattaa se tällä kertaa johtua siitäkin, että mulla on ollut niin toiminnan täyteinen viikonloppu. Perjantai-iltana töiden jälkeen Itävalta-Ina ja Ruotsi-Kristin tulivat hakemaan mua ja sitten ajettiinkiin auringonlaskussa Rosemontiin katsomaan Demi Lovatoa. Oltiin kaikki kolme niin innoissaan!
Kunnnes...
Tajuttiin, että meidän liput oli jäänyt Inan luokse. Jäiks, pieni paniikki, että mitäs nyt tehdään?! No soiteltiin siinä hetki ympäriinsä ja tultiin siihen tulokseen, että pakko päästä jonnekin, missä voi tulostaa ulos Ticketmasterista. Fedex pelastaja! Kaiken stressaamisen ja jännityksen jälkeen oli helpotus saada lippu käteen.

Rosemontiin on joku tunnin matka, joten siinähän sitten kerettiin hoilaamaan kaikki radioiden perusbiisit läpi ja olemaan oikein ybermultilanguageja. Nälkä kurni vatsaa ja pysähdyttiin Mäkkäriin syömään.

Lämppäreinä Demille oli Cole Plante, Cher Lloyd, Fifth Harmony, Little Mix ja Collins Key. Kaks ekaa missattiin, what sucked, koska olisin halunnut nähdä Cher Lloyd'in. Fifth Harmony oli tosi hyvä, olin iloisesti yllättynyt. Little Mixin kappaleita en tuntenut ja Key teki vaan taikatemppuja. Demi aloitti konsertin 9:20pm.
 Key ilmoitti kesken esityksen, että on muuten sinkku, mutta tytöillä pitää olla ikää 17 vuotta. Johan yleisö villiintyi. Meidän edessä istui kolmen tytön ryhmä, jotka kiljui ihan järkyttävästi jatkuvasti ja nehän meni nyt aivan sekaisin. "I'm 16, but I'll turn 17 really soon!" "I'm almost 17!" Juku, johan tuli vanha olo. Katottiin tyttöjen kanssa toisiamme että joo, ollaan melkein kaksikymmentä... Kuinkahan vanhus olo tulee One Directionin konsertissa elokussa, kun Inan kanssa mennään. Varmaan pelkkiä 14 v. likkoja ja me. Jeii!

Konserteissa pitää tanssia, mutta puhelin on aina oltava jossain, mikä siis olis parempi paikka, kun saappaan varressa. Haha, hulluja nuo ruotsalaiset <3 Ei vaan, tykkään nykyään ruotsalaisista paljon enemmän kun ennen. Ja paljon enemmän kun ennen tänne saapumista. Täällä tulee niin todettua, ettei stereotypiat pidä ollenkaan paikkaansa ulkonäössä kuin luonteessakaan.

On muuten aina hauskaa, ja hämmentävää, kun joku tietää oikeesti jotain Suomesta. Kristin tuntui tietävän aika paljonkin ja kun kysyin, että miten se on mahdollista sain vastaukseksi vain "I'm from Sweden!" No ei se aina niin paljon tarkota, että näköjään sekin riippuu ihmisestä ja asuinpaikasta. Kristin tosin on käynyt risteilyillä joten... Niimpä suomi-sanavarastoon kuuluikin mm. hyvää huomenta ja kasa kirosanoja, hahh niin sitä laivalla oppii! Päätettiin jo, että täytyy lähteä yhdessä risteilylle, siitä tulis mielenkiintoista.

Taas tuli ton keskustelun jälkeen mietittyä, että vähänkö oon kyllä onnekas. Tän vuoden jälkeen voin matkustaa ympäri Eurooppaa ja löytää aina tuttuja ihmisiä ja paikan jossa yöpyä.


 Kommentteja keikasta, ööh. Demi oli lyhyempi ja pienempi, mitä televisio antaa ymmärtää. Se soitti rumpuja ja totesi, että Chicago on ehdottomasti yksi energisimmistä yleisöistä. Jeii, hyvä me! Demi vaihtoi vaatteita vain kahdesti koko kaksi tuntisen esityksen aikana, mikä oli hyvä, koska niin kuultiin useampia kappaleita. She just kept going and going and going, tosi hyvällä energialla ja fiiliksellä. Mun on pakko tunnustaa, etten tuntenut läheskään kaikkia kappaleita, tanssin ja pompinpahan anyways. Kaikki mun suosikki kappaleet kuultiin! Te tiedätte miten artistit aina pitää ainakin yhden pitemmän puheen, jossa ne kertoo miksi kiertue sai juuri sen nimen tai mikä tarina on jonkun kappaleen takana. Demi piti oman puheensa selviytymisestä ja avautui omista ongelmistaan pari vuotta taakse päin. Mä olin ihan unohtanut, että Lovatokin on ollut vieroituksessa. Taas yksi lapsitähti, joka on lopulta ihan fucked up elämänsä kanssa kun ei pysty handlaamaan kaikkea julkisuutta ja paineita ja mitä kaikkea. Toisaalta ymmärrän sen, ite en pystyis olemaan jonkun paparazzin kuvattavana jatkuvasti kun menen maitokauppaan ja ihmiset arvostelee joka ikistä asiaa ulkönäöstä ammatin ja perhetaustan kautta sukkien väriin. Miten mulla on aina tapana eksyä aiheesta?? Piti siis vaan sanoa, että tykkäsin Demin puheesta, se oli jotenkin niin aito.
Konsertti loppui 11pm jälkeen ja luoja, mikä ruuhka oli ulos. Ihmiset halusi ostaa fanituotteita ja kaikki käytävät oli tukossa. Ihmiset on niin tyhmiä, miksei ne tee ostoksiaan etukäteen?! Porukka saapuu eri aikaa, ei pitkiä jonoja ja vältyttäisiin ruuhkilta. Ihme ettei kukaan (ainakaan meidän ympärillä) saanut paniikkikohtausta. Mulla oli kyllä lähellä, vähän meinasi tila ja happi loppua. Hoin pään sisällä että älä panikoi... Lopulta päästiin ulos autolle ja pikku hiljaa liikkumaan kotia päin. Tytöt heitti mut Sarahin luo, jossa mun oli tarkotus olla yötä. Lauantai aamuna aikaisin kun kutsui Chicago. Olin Sarahilla joskus puoli yhden aikaan ja nukkumaan vaille kaksi. Yhtään ei väsyttänyt aamulla.

xoxo / Laura

2 kommenttia:

  1. Heei onkin pitänyt jo aiemminkin kommentoida, mutta sulla on sielä tutun näkösiä ruotsalaiskamuja! Kristinin ja Sofian kanssa oltiin Training Schoolissa ja Rebeccaa jos oot nähnyt niin se kuulu kanssa porukkaan! Pieni maailma.. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha maailma om tunnetusti pieni! :) Muistan, että Sofia on tainnut mainita susta joskus.

      Poista

Kommentit piristävät aina!

Comments always cheer me up!