Sivut

17.5.2014

Ilmastonmuutos mene pois!

Hellurei, on launtai, kello on 8:40 ja mun oli tarkotus nukkua pitkään. Miksi en nuku? Koko viikkon aamut on ollut tappelua itseni kanssa et saan raahattua itteni ylös sängystä ja sit kun saisin nukkua en nuku, mitääh? Ai niin, koska naapurin pappa päätti ruveta leikkaamaan nurmikkoa!! BTW Mulla on yhtä lukuunottamatta kaikki lomatekstit valmiita en vaan oo jaksanut laittaa niihin kuvia, koska joka ilta on mennyt jotenkin myöhään :P

Torstain työpäivästä en muista oikeesti mitään, joten varmaan se ei ollut mikään ihmeellinen. Paitsi, että jouduin ylitöihin syystä jota ei tänne tarvi  kertoa. Tein dinnerin ja sitte pohdin, että pitäiskö mennä salille vai ei. Päätin olla laiska läski enkä mennyt. A sai kuitenkin niin hirveet itkupotkuhepuliraivarit illalla et mun oli pakko päästä ulos talosta, joten viesti Sofialle ja istumaan meidä kanttis Starbucksiin.
Jotenkin kello oli taas yheksän kun lähdettiin kävelemään kotio. Vähän pimee kuva, mut näätte miten ihanassa kunnossa meidän katu on tietöiden takia. Se on siis suljettu ihan kokonaan. Lähimmälle isolle päätielle päästäkseen pitää kiertää sellanen 10-15 minuutin lenkki kun yleensä se vie 2-5 minuuttiin. 
Kattokaa nyt, kun repivät koko risteyksen auki...
Tolta meijän katu näyttää nyt, varotuskylttejä valoineen jatkuu varmaan 500 metriä tohon suuntaan...

Perjantai. Onneks oli perjantai... Mutta tuli lunta?! Are you freaking kidding me here?! Chicago hei yrittäisit nyt edes! Viime viikolla oli +31 astetta ja nyt tulee lunta?! B:llä kiukkuiluaamu mutta A oli söpö ja istuskeli mun sylissä varmaan 10 minuuttia "lukien" kirjaa. Iltapäivällä leikittiin tyttöjen lempparia, dress up!
Meillä oli Sofian kanssa suunnitelmissa käydä katsomassa the Neighbors, mutta koko show oli loppuun myyty joten ei sitten menty, nyyh! Mä lähdin salille ja vedin treenin koko viikon edestä. Höyrysaunaan ja sitten Sofian luo. Pohdittiin, että mitä sitä tekis, kun Sofia laittaa viestiä että:" Meillä olis talo tyhjänä :)" Repesin vaan pahemman kerran ja sain outoja katseita muilta salilla olijoilta. 
Olin tekemässä punnerruksia ja piti lopettaa kesken kun järkytyin niin paljon. Olin hetken ihan varma et mun vieressä punnertava mies laski suomeksi!! Mut en sit saanu enää selvää, joten en viittinyt kysyä. Täytyy nyt pitää korvat auki...
Teiniselfie pukkarissa. Rakastan muuten höyrysaunaa täällä! Ei se ihan oikea ole, mutta lähelle!

Menin Sofialle ja katottiin ehkä paras leffa ikinä! 21 and over, kattokaa ihmeessä Netflixistä tai jos törmäätte siihen jossain, en muista milloin viimeks nauroin taas noin paljon!

Lähdin sitten vaille kymmenen kipittämään Sofialta kotiin, oli kylmä...
Nyt jos sitä kohta skypettelis Jennille. Moido!

Xoxo / Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina!

Comments always cheer me up!