Sivut

18.5.2014

Los Angeles

Losi! Paikka, missä mä olin aina halunnut käydä! Oltiin sovittu että tavataan Karita meidän hotellilla ja sainkin sitten viestin että:" Tää koko alue on täynnä espanjankielisiä!" Joo-o mihin  me oltiin itsemme bookattu? Loppujen lopuksi ei paha ollenkaan. Hotelli oli viihtyisä ja siisti, vaikka sitten pieni olikin, ja positiivisena yllätyksenä meille kuului aamupala!
Tavattiin Karita ja oli kyllä ihan samanlainen tyttö kun olin kuvitellut ja minkä käsityksen blogi antaa. 

Lepäiltiin hetki ja lähdettiin sitten Malibu beachille. Ihana auringonlasku nähtiin, mutta täällä aurinko laskee, jos mahdollista, vieläkin nopeemmin kun Chicagossa joten se oli ohi nopeesti ja tuli viileä. Ei niin että ihan kauheen lämmin olis ollut muutenkaan. Lähdettiin etsimään ruokapaikkaa kuten In&out mistä kaikki oli puhuneet. Kuulema kova juttu Californiassa, mutte me ei löydetty sitä mistään. Sen sijaan Jack in the box (ikinä kuullutkaan) oli jokapaikassa. Ei menty sinne. Jännä tuolla Malibulla oli se et siellä oli joko ihan kämäsiä paikkajo tai sitten miljoonan dollarin ravintola yksityiskokkeineen yms. Päädyttiin sitten lopulta, wait for it, McDonald'siin...
Maanantaina oli turisteilu päivä, joten suunnattiin Griffith Park Observatory Decille kylttiä katsomaan. Käveltiin siellä Hollywood Hilleillä varmaan 45 minuuttia kuvia räpsien kunnes lopulta saatiin tarpeeksi upeista maisemista ja suunnattiin Walk of Famelle. Ei keretty pitkällekään kävellä kun tour-kauppias nappasi meidät kynsiinsä ja ennen kuin tajuttiin oltiin jo ostamassa lippuja buss tourille ympäry Hollywoodia. Loppujen lopuksi idea oli hyvä, sillä meidän ei tarvinnut kävellä tai ajaa itse ja nähtiin kaikki paikat! Beverly Hills'issä katselin taloja ja kyllähän  sieltä kesäasunto löytyi. Voisin hyvin muuttaa Jennifer Aniston naapuriin. Mä sopeutuisin tollaseen celebrity yhteisöön oikein mainiosti! Vai mitä??
Meijän Suomityttö Floridasta oli jäätyä pystyyn  +20 :D
Kahden tunnin kierroksen jälkeen takaisin lähtöpisteeseen ja nähtiin juuri sopivasti kun näyttelijä Sally Field sai tähden. Walk of Fame on muuten paljon pidempi kun mitä voisi olettaa. Ja kun kaikki aina sanoo että kävelet sillä etkä edes tajua sitä, se on ihan totta!  

Illalla suunnattiin The Grove nimiselle shoppailukadulle, joka oli muuten tosi Eurooppalainen, ja mentiin Cheesecake Factoryyn syömään. 

Tiistaina oli Universal Studio päivä joten siitä ei nyt sen enempää. Keskiviikko aamuna pakattiin tavarat autoon ja checkattiin itsemme ulos ja ajettiin Venice Beachille. Joku meni kuitenkin pahemman kerran pieleen. Me maattiin rannalla pitkät housut ja hupparit päällä!  Niin kylmä siellä oli! Puhuttiin vaan koko ajan miten ihana siellä olis ollut makoilla jos vaan olis sää antanut myöten. Vähän kirpaisi, että maksettiin 12$ parkista ja oltiin siellä puolituntia...
 Ennen kuin jätettiin Los Angeles ja koko California taakse pysähdyttiin eräälle aika mageelle mall'ille Santa Monicassa (?) Fruyo on hyvää, moi.

xoxo / Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina!

Comments always cheer me up!