Sivut

12.5.2014

Home sweet home

Huh nyt on kotiuduttu takaisin Chicagoon, joka yllättävää kyllä on lämmin tällä hetkellä.
Eilen oli aika sanoa moikat Vegasille, Sveitsi tytöille (joka me muuten unohdettiin tehdä, hupsii!), Mikolle ja ikävä kyllä myös Karitalle.

Ennen hyvästejä otettiin kuitenkin vielä viimeiset D-vitamiinit irti Karitan kanssa (minä otin, eräs kun sattuu viihtymään turhan hyvin siellä Floridassa) ja maattiin lahnoina poolilla puoleen päivään asti. Tällä aikaa vanhemmat tytöt mukaan lukien Sarah yrittivät nukkua darraansa pois, taas kerran, lol!   Yhden maissa ahtauduttiin kaikki neljä + Mikko meidän autoon matkatavaroiden kanssa ja suunnattiin Las Vegas kyltille ottamaan kuvia, me ollaan ihan mestareita mahduttamaan tavaraa siihen autoon! Tässä vaiheessa oli aika sanoa iso kiitos Mikolle ja päästää se menemään kun me tytöt suunnattiin lounaalle Chipotleen, koska tajuttiin yhtäkkiä ettei oltu syöty 24 tuntiin... Luoja Chipotle on niin hyvää!
Käytiin palauttamassa auto puoli neljän aikaa, suunnattiin lentokentälle ja vaikeuksien kautta voittoon checkattiin itsemme ja matkatavarat. MUISTIO ITSELLE JA KAIKILLE MUILLE JOTKA TÄTÄ LUKEE! Älä ikinä lennä Spiritillä! Shitiest airline in the whole wide world!

Ja sitten se sad part, oli aika sanoa moikat Karitalle. :( Oli jotenkin hassua ettei me lennettykään kaikki yhdessä takaisin kotiin, kun oot ensin viettänyt viikon ihmisen kanssa. Kaikki ihmetteli etukäteen et miten sä kutsuit jonkun ihan tuntemattoman mukaan, mutta thing is, me ollaan luettu toistemme blogeja kohta vuoden päivät joten tavallaan tunnettiin toisemme jo. Aupparit on tiivis yhteisö, etenkin suomiaupparit, koska meitä ei ole niin paljon. Oon vaan niin ilonen, että sain mun suomivahvistuksen mukaan. Oli ihan best time ever ja tultiin niin hyvin toimeen! Miss you already! <3
Yhtään en näytä väsähtäneeltä, en sitten yhtään!

Securitystä läpi, shoppailtiin varmaan jokaisessa turisti shopissa joka löydettiin, ihan vaan ajan kuluksi ja lopulta vaaputtiin väsyneenä ympäri porttialuetta etsien vapaata pistorasiaa. Näytettiin varmaan tosi epätoivoisilta. Lopulta löydettiin tyhjä paikka yhden naisen vierestä. Sillä oli varmasti tosi hauskaa kun kuunteli mun ja Sarahin yliväsyneitä juttuja. But first let take a selfie! (Mä en halua enää ikinä kuulla tota biisiä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Lento sujui hyvin, kunnes jouduttiin ukkosmyrsky pilveen. Oli ihan törkeen pelottavaa! Tuijottelin tylsistyneenä pimeestä ikkunasta kun yhtäkkiä valo välkähtää taivaalla. Luulin ensin että kuvittelin, mutta sitten niitä alkoi näkyä useampi ja tajusin et hei hittolainen noihan on salamoita! (miten se taipuu?) No sinne me lennettiin niiden keskelle. Puristin Sarahin kättä rystyset melkein valkeena yhessä vaiheessa kun kone vaan tärisi. Onneksi päästiin sieltä pois ja turvallisesti maahan. Näin jälkikäteen se oli aika mageen näköistä, mutta silloin pelotti!
Kyllä meinasin jäätyä pystyy kun tultiin Vegasin 95F tänne 60F... Meidän kone oli Chicagossa puolilta öin joten menin Sarahin luo yöksi. Pää osui tyynyyn around 2am ja mä olin ihan off samantien. 

Mun hf tuli sitten aamulla hakemaan mut kotiin. Aamupäivän aikana mm. skypettelin äipälle ihan äitienpäivän kunniaksi ja kertasin koko viikon tapahtumat. Selitin samat asiat K:lle kun istuttiin lounaalla ja iltapäivän luin läpi viikon blogitekstit, kunnes Sofia pyysi mut Starbucksiin, jonne sitten itseni raahasin. Jotenkin siellä ja Targetissa vierähtikin sitten kolmisen tuntia kun piti käydä koko viikko läpi, taas :D 
Lol, Angry Birdseista on näköjään tullut Cubs faneja! :'D
Hyvä uutinen, sain kameran kuvat laitettua koneelle ja käytyä läpi! Puhelimen kuvat editoitua ja siirrettyä koneelle ja kirjoitettua tämän tekstin. Huono uutinen, mulla on muuten koko reissu vielä kirjottamatta ja kuvat laittamatta. Sitä siis huomenissa. Nyt tämän tyttö pistää koneen ja simmut kiinni, että mä oon ready ja virkeenä  töihin huomenna NOT... 
Olkaa kärsivällisiä mä lupaan kertoa kaiken meidän reissusta!

xoxo / Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina!

Comments always cheer me up!